MONTAREA PERVAZURILOR – “Crystallit”

Pentru montarea pervazurilor ”Crystallit” nu este nevoie de un instrument special, dar e nevoie de anumite deprinderi de lucru. Pentru a pili pervazul de lungimea care vă trebuie, puteți folosi ferăstrăul electric de traforaj, fie ferestrăul. Pentru a evita zgârieturile pe suprafață și așchiile în locul de tăiere, este nevoie de a respecta acuratețea și de a lucra fără o presiune mare asupra pervazurilor. În timpul montării articolelor, suprafața superioară a plăcii de pervaz este protejată împotriva șocului mecanic de pelicula de firmă ”Crystallit”.

2     1 

орех

După pilire, capetele pervazului sunt acoperite cu bușoane decorative care, de asemenea, pot fi procurate în compania noastră. Bușoanele sunt alese conform lungimii, în dependență de locul montării și mijlocul de fixare.

Bușoanele frontale pentru pervazuri sunt confecționate de o lungime universală (600 mm – largă și 700 mm cu două ieșituri). Managerii companiei noastre vă vor ajuta să alegeți bușonul conform culorii și lungimii dvs. În caz de modificare a locului instalării, lungimea bușonului poate fi ușor scurtată de sine stătător, tăind vârful care iese cu foarfecele obișnuit.

Suprafața inferioară a pervazului are canale speciale de tipul ”coadă de rândunică”, care servesc pentru ușurarea montării și îmbunătățirea fixării pervazului în golul ferestrei.

Ferestrele ”Vitraj” pot fi alipite cu cheiul de tipul ”cuie lichide” la suprafața orizontală a golului ferestrei, se așează pe mortar, precum și se fixează în mod mecanic pe șuruburi autofiletante cu ajutorul profilului metalic (ungherașului), precum și cu ajutorul spumei de montaj din poliuretan, ce permite montarea lor în încăperi cu orice destinație și cu orice fel de pereți exteriori.

vitrage-1         kompl

 

4

 
5

După ce placa de pervaz va fi montată, este necesar să înlăturați pelicula de protecție de pe suprafața superioară a pervazului (în cazul dacă sunt finisate toate lucrările de finisare).

Dacă montarea pervazului ”Crystallit” totuși v-a creat dificultăți, atunci specialiștii companiei noastre se vor apuca cu plăcere de montarea lui.

Livrarea în Chișinău e GRATUITĂ!!!

Toate decorurile la un singur Preț”

Montarea se efectuează prin acord cu meșterul .


Obligarea la măsurătorile de bază cu mostre de decoruri puteți apela:
+373 22 60-12-72
+373 78 11-88-00
+373 69 82-73-19

www.crystallit.md