NOU: fereastra de pante CRYSTALLIT

Pante de finisare – unul dintre cei mai importanți pași în fereastra de instalare. Instruirea corectă și adecvată a pereților de deschidere va fi lăsată la mila stăpânii afacerii ferestrei, concentrându-și atenția asupra componentei decorative – pante de panouri sandwich Crystallit.

O calitativ nouă pante caracteristică Crystallit este coperta lor, care este realizat din filmul Elesgo, absolut același material, care este utilizat la fabricarea glafuri Crystallit. Astfel, toate caracteristicile de stabilitate UV, rezistență, durabilitate se aplică fereastra pante Crystallit. Utilizând aceeași acoperire oferă un alt avantaj distinct: culoarea versanților se potrivește exact culoarea pervazul ferestrei. O pante lucioase Crystallit pot fi, de asemenea, utilizat în ansamblu cu orice pervazuri lucios, prezentat astazi, la piața rusă.

Baza de ferestre pante Crystallit sunt panouri sandwich convenționale, astfel încât acestea să nu provoace dificultăți în instalare. Mai mult decât atât, Crystallit pantele echipate cu accesoriile necesare – F-P și profile de decor se repetă. Acest lucru simplifică instalarea și vă permite să faceți pante fereastra cu un aspect complet, armonios.

Crystallit efectuata in toate partiile de decoruri majore, care sunt prezentate glafuri Crystallit, astfel încât alegerea cumpărătorului nu va fi complicat de. Acest producător de știri – compania “Vitrage” – ofera birouri de ferestre companii demonstrative stativ cu mostre de pante în sine, precum și F-profile diverse latimi.

fereastra companiei “Vitrage” concepute seturi de service pante Crystallit, tăiat în industria prelucrătoare cu dimensiune, prin care se dispune că partenerii noștri sunt pierderi minime, atunci când tăierea și formarea reziduurilor de materiale neutilizate:
1. 700 * 1500 mm
2. 700 * 2000 mm
3. 700 * 3000 mm