Партнерство

Deveni un partener

“Crystaltl” își extinde prezența în Moldova.

Astăzi, compania noastra – unul dintre liderii in vanzari de glafuri Crystalit. Noi oferim produse care au câștigat o reputație solidă în rândul clienților în multe țări ale lumii. Operația de succes a companiei “Cristal”, cu condiția ca principiile stabilite încă de la începuturile sale. Și anume, concentrarea tuturor instalațiilor companiei în pervazul ferestrei de vânzare, pregătirea propriilor săi specialiști de înaltă clasă și îmbunătățirea continuă a tehnologiilor de producție și de management.

“Crystal” este în măsură să ofere clienților și partenerilor săi cea mai largă gamă de specii prag de Crystalit si are placerea de a oferi o soluție unică pentru fiecare stil și gust. Toate produsele comercializate de firma noastra a trecut de certificare rusă și europeană, este realizat din materiale durabile și sigure, cu cea mai înaltă calitate și a standardelor de mediu.

Apreciem reputația excelentă a companiei și de a face tot ceea ce este necesar pentru a consolida încrederea partenerilor noștri. Responsabilitatea companiei pentru toate produsele furnizate de garanție pentru îndeplinirea necondiționată a angajamentelor la timp și cu o calitate corespunzătoare.