ELESGO® –tehnologia de sănătate!

ELESGO® –acoperire tehnologie de fabricație, nu conține solvenți și melamină;

ELESGO® –tehnologie care utilizează HDF plăci cu un conținut de formaldehidă nu este mai mare decât lemnul natural (E1), precum și colecții SENZITIVE și mai mici EXTRA (E0,5);

ELESGO® – tehnologii prietenoase pentru copii si care sufera de alergii, marcat de certificare Blue Angel pentru curățenia mediului;

ELESGO® –tehnologie previne praf de podea, ca strat anti-static;

ELESGO® –o tehnologie care permite utilizarea tuturor tipurilor de podele încălzite;

ELESGO® –tehnologia acoperirilor rezistente la substanțe chimice utilizate în viața de zi cu zi;

ELESGO® –acoperirea tehnologiei de producție, care datorită transparenței sale, își păstrează desenul și culorii reale;

ELESGO® –acoperire tehnologie de producție, rezistent la razele UV, previne decolorare a culorilor;

ELESGO® –singura tehnologie care vă permite să facă o teșire netedă, care imită placi de podea naturale;

ELESGO® –singura tehnologie care permite să producă o suprafață lucioasă, cu proprietăți anti-alunecare;

ELESGO® –tehnologie care utilizează plăci HDF cu suprafață inversă de absorbție a sunetului.

 

de control al emisiilor
Înregistrează puritate ecologică
Blue Angel
ПостоянныйMonitorizarea continuă
pentru întreținerea
Institutul de control al substanțelor nocive
Certificarea calitatii
ИСО 9001:2000
testat de Institutul
Cercetare medicala
Institutul German Dartsch

ELESGO® – Dezvoltarea tehnologiei

1994-2014: munca de pionierat pentru confortul dumneavoastră, confort și sănătate.

ELESGO® – este cea mai modernă tehnologie și produse de înaltă calitate de la DTS (suprafață DAMMERS-TAUBERT-Systems). «DTS GmbH» Compania a fost infiintata in anul 1994. Cel mai important rol în înființarea companiei a jucat o idee îndrăzneață pentru fabricarea de parchet laminat rezistență excepțională și durabilitate, care să îndeplinească cerințele de protecție a mediului. În plus, acoperirea a trebuit să fie din material plastic, acoperirea suprafeței unui film dintr-o rolă. Ca urmare, lumina a apărut primul titlu de lucru: “. Geamul unei role”.

 

Mai târziu, pentru noua tehnologie a fost inventat și a înregistrat numele ELESGO® internațional. Pentru a pune în aplicare ideile lui Dirk DAMMERS, partenerul actual al TPA, peste tot în lume, în căutarea de soluții adecvate. Un alt partener și managing director al “DTS-Systemoberflaechen GmbH» Wilhelm TAUBERT din anul 1970 a lucrat la tehnologia materialelor de ranforsare de e-fascicul și a devenit un expert recunoscut în domeniul fasciculului de electroni de întărire poliacrilat. La sfârșitul anilor ’80 ai secolului trecut, el a dezvoltat o metodă de a aplica această tehnologie pentru fabricarea de suprafete decorative, depășind în mod semnificativ toate existente până la faptul că materialele de timp pentru o varietate de caracteristici. Cu aceasta noua tehnica pentru prima dată, are posibilitatea de a produce suprafață multi-strat într-un singur proces, fără a afecta mediul, care nu are nevoie de o mulțime de energie și nu folosiți solvenți. Cu ajutorul acestei tehnologii, a pus bazele ideii de “sticlă din rola,” Dirk DAMMERS și Wilhelm Taubert a început să se pregătească împreună pentru atingerea obiectivelor sale ambițioase. Prima a fost instalatia pilot a fost deschis în Oberhausen, care s-au efectuat cercetări continue și să investească în dezvoltare. În 1997, Mёkern orașului lângă Magdeburg complet nouă instalație de fabricare a fost deschis, conceput pentru a satisface cererea tot mai mare, precum și pentru a pune în aplicare următorii pași în dezvoltarea producției în masă.

 

Ca proprietăți tehnice și rezistență la abraziune, precum și caracteristici vizuale și tactile au fost îmbunătățite semnificativ prin această tehnologie. Sub marca ELESGO®, a primit o recunoaștere ridicată în rândul experților cu privire la cele trei sisteme catodice cu personalul de producție mai mult de 50 de persoane au efectuat o câteva milioane de metri pătrați de materiale de finisare ELESGO® an. compozite pe bază de lemn de calitate creat «DTS-Systemoberflaechen GmbH» Parchet laminat utilizate exclusiv pentru producerea de acoperitoare de podea ELESGO® de la compania «HDM Holz-DAMMERS, Moers”. De asemenea, aceste suprafețe de înaltă calitate sunt utilizate în producția de panouri de perete și tavan.

 

Având grijă de sănătatea ta – obiectivul nostru principal

Atunci când dezvoltarea tehnologiei ELESGO® am fost ghidați de două principii fundamentalesecuritatea pentru sănătatea și fiabilitatea ta. Potrivit Institutului German de colectare a unor teste comparative suplimentare sensibile – este primul podele, conținutul de formaldehidă din care sunt cu mult sub standardele stabilite de către Organizația Mondială a Sănătății. placi de HDF sunt realizate în conformitate cu standardul E 1/2.
podele laminate ELESGO® – sunt produse fabricate printr-o tehnologie unică, internațională, patentat. Capac și bază sunt realizate pe tehnologia fără a afecta mediul, fără utilizarea unor cantități mari de dioxid de carbon și fără solvenți (rășină se întărește sub influența radiațiilor de electroni). Acest lucru este posibil numai datorită faptului că întreaga suprafață exterioară este realizat ca un strat separat. În următoarea etapă a procedeului de acoperire este aplicat pe baza de HDF. Rezultatul este de neegalat în aparență, de calitate și alte proprietăți de consum ale acoperirii de pardoseală.

Tintă

Casa sanatoasa – este cheia pentru sănătatea locuitorilor săi, iar pentru noi – cea mai importantă sarcină

Oamenii care sunt urmăresc sănătatea lor, acordând o atenție specială produselor care prezintă un risc minim pentru sănătatea umană. Acum există o podea pentru prima dată oferind o garanție – un HDM laminat exclusiv – ELESGO® – Extra Sensitive

Realizarea scopului

Laminat a variat de la câștigătorul testului pentru a asigura lider de piata pentru sanatate materiale!
După caracteristicile produsului au fost testate farmacist, medic-medic si chimist, toate trei experți au fost de acord că ELESGO® pardoseli – in plus Sensitive este materialul recomandat și cel mai preferat pentru podea.

 

Intreținere extrem de redusă formaldehidă
Izolare fonică mulțumiri
Antistatic și
antibacterian
V-conice
Защитаșanfrenșanfren de protecție
impregnate

Sentimentul de lemn natural
pe lungime rotunjita
șanfren
Se simte bine
atunci când mersul pe jos

laborator rezultatele testelor ELESGO® podea – foarte sensibili ELESGO® floor – extra Sensitive

Concentrație maximă admisibilă pentru cerințele DFG (Fundația Germană pentru Cercetare) Limită, în conformitate cu interdicția privind cerințele de conținut chimice Требования знака «Голубой ангел», норматив ВОЗ De marca “Blue Angel”, valoarea măsurată pentru standardul OMS suplimentar sensibile (în aceleași condiții standard)
MPC = 0,3 ppm De formaldehidă legislativă conținut de formaldehidă de autorizare E1 = max Formaldehida 0,1 ppm max. 0,05 ppm RAL-UZ 38 Formaldehida mai mică de 0,005 ppm nu este determinat